Pentru două zile am fost oaspeții unui eveniment aniversar din istoria NLMK Clabecq. NLMK este unul dintre cei mai importanți producători de tablă pentru construcții, construcții navale, industrii energetice, transport și piese pentru utilaje terasiere.

Ne-am bucurat sa participăm pe 31 mai si 1 iunie la evenimentul ‘25 Years Clabecq: The next Chapter’. A fost prilejul unei retrospective a celor 25 ani din istoria recentă fabricii, dar si o privire încrezătoare spre viitor din perspectiva investiției de peste 30 milione de Euro în modernizarea laminorului, începută în 2020 și aproape finalizată.

Evenimentul a fost unul foarte intens și frumos organizat. A inclus:

  • Vizite la fabrică
  • Cina de gală
  • Discursuri
  • Și, bineînțeles, câteva discuții bune, networking și muzică live care au fost prevăzute pentru a sărbători trecutul și viitorul.

Potrivit estimărilor proprii, investițiile vor permite NLMK să continue să se poziționeze ca un jucător cheie pe piața tablelor rezistente subțiri și să ofere clienților cele mai bune toleranțe de suprafață, planeitate și dimensionale pentru gama de produse QUARD® și QUEND®.

Suntem încântați de parteneriatul cu NLMK si de vizita pe care am făcut-o în laminorul de la Ittre. Credem că tabla rezistentă QUARD® produsă la Clabecq este un produs premium, ceea ce aduce o mulțime de beneficii clienților noștri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

logo:gg

Sitemap

Contact

Newsletter

Abonați-vă la newsletterul nostru!

© Copyright 2023 Corporation Construct- All Rights Reserved