Candidatul Ideal: Experiența pe un post similar reprezintă un avantaj, dar nu este obligatorie. Disponibilitate pentru perfecționare în domeniu. Orientare spre dezvoltarea continuă a abilităților de vânzare-negociere. Orientare către calitatea muncii, responsabilitate. Capacitate de planificare și organizare. Cunoștințe minime de operare în sisteme CRM+ERP. Personalitate dinamică, comunicativă, organizată, analitică, ambițioasă. Dornic să lucreze în echipă și să contribuie activ la succesul propriu, al echipei și al companiei. Dornic să se dezvolte într-un domeniu în plină expansiune pe piața din România. 

Descrierea Jobului: În rolul de Reprezentant de Vânzări, vei avea oportunitatea de a: Dezvolta relația cu clienții actuali și potențiali, prin vizite zilnice în punctele de lucru din industria carierelor, balastierelor și a construcțiilor. Identifica și oferi soluții tehnice personalizate pentru nevoile clienților. Consilia clienții de bază pentru a îmbunătăți eficiența operațiunilor lor. Urmați comenzile și încasările pentru a asigura satisfacția clienților. Asigurați un flux eficient de informații cu colegii și departamentele din cadrul companiei. Lucrați în echipă cu un coleg de birou/suport pentru a atinge obiectivele stabilite. Organizați agenda zilnică și lunară de lucru pentru a maximiza eficiența. Asigurați că implementați în teren viziunea noastră pentru a dezvolta o bună imagine pe piață. Urmăriți și atingeți obiectivele lunare, trimestriale și anuale stabilite. 

De ce Corporation Construct? Iti poți construi o carieră în domeniul vânzărilor, beneficiind de sprijin necondiționat și programe de dezvoltare. Suntem unul dintre principalii furnizori din această piață, colaborând cu toate companiile din TOP 10 din zona de Sud-Vest. Avem o viziune foarte clară: garantăm calitatea produselor și serviciilor noastre, și ne vom asigura că te vei dezvolta în spiritul echipei. Ne vom asigura că vei avea parte de sprijinul necesar pentru a deveni un vânzător de top. Oferta noastră salarială este atractivă și direct proporțională cu rezultatele tale (castig net lunar cu bonus, intre 4000 si 12000 RON). Găsești un mediu de lucru plăcut într-un segment de piață cu perspective bune de dezvoltare. Poți fi parte dintr-o echipă tânără, ambițioasă, care a condus această afacere printre primele companii de profil din țară. Ai posibilitatea să te dezvolți conform dorințelor și aspirațiilor tale. Vei beneficia de un program fix de lucru de luni până vineri. 

Poți califica pentru bonusuri trimestriale și anuale dacă îți îndeplinești obiectivele. 

Descrierea Companiei: Corporation Construct furnizează piese de uzură pentru utilajele care lucrează în cariere de piatră, balastiere, drumuri și autostrăzi, stații de betoane și asfalt. Ne concentrăm pe calitatea produselor și serviciilor noastre și investim în instruirea și dezvoltarea oamenilor noștri pentru a contribui la dezvoltarea pieței din România. Apreciem, recompensăm și promovăm oamenii cu adevărat capabili și motivati, motiv pentru care te așteptăm să faci parte din echipa noastră. Dacă îți dorești să construiești o carieră în vânzări sau să te dezvolți în acest domeniu, te invităm să aplici la acest job. Abia așteptăm să ne cunoaștem! 

logo:gg

Sitemap

Contact

Newsletter

Abonați-vă la newsletterul nostru!

© Copyright 2023 Corporation Construct- All Rights Reserved